Doe mee

IMG 7407klOp zondag 29 juni 2018 is er weer overal in het land Walk4Brains, wandeltochten voor meer awareness en donaties voor hersentumoronderzoek. Een wandeltocht ter steun of ter herdenking van een hersentumorpatient. Doe je met ons mee?

In Nederland is nog erg weinig aandacht en geld beschikbaar voor hersentumoren. Daar willen wij graag verandering in brengen door samen te wandelen. Samen bewegen om verschil te maken voor de hersentumorpatiƫnt. Opdat hoop op genezing kan worden omgezet in echte genezing.

Je kunt op 3 manieren meedoen:

         1) Organiseer je eigen Walk4Brains;

Registreer je als deelnemer en zet bij het team:  Walk4Brains {naam van je dorp of stad} waar jij je Walk4Brains wilt organiseren. Wij maken deze dan zichtbaar op de site, zodat andere deelnemers deze dan kunnen kiezen.

          2) Doe mee met een Walk4Brains bij jouw in de buurt;

Registreer je als deelnemer en kies bij het team de Walk4Brains waar jij aan mee wilt doen. Je komt dan automatisch bij dit team terecht en ook je donaties zullen mee worden genomen in jullie team totaal.

          3) Organiseeer een besloten Walk4Brains

Registreer je als deelnemer en zet bij de teamnaam: Walk4{naam}  De voorrnaam van de patient die je steunt of herdenkt. Op deze manier komen bij jouw Walk4Brains alleen de menssen die jij kent, die jij uitnodigt.

Routes

Je kiest je eigen routes, 5, 10, 15 km wat jij maar wilt, of misschien meerdere routes. Wij adviseren altijd om te starten waar er toilet gelegenheid is en iets te eten en drinken, een restaurant bijvoorbeeld. Bij veel restaurants beginnen vaak ook al wandelroutes. Of bij je thuis als je het klein houdt.

Inscrhijfgeld / donaties

Je mag ook zelf kiezen of je je deelnemers inschrijfgeld laat betalen voor jouw Walk4Brains, en/of dat je wilt dat ze donatiegeld bijeen brengen. Echter, een deelnemer met 0,0 euro op zijn actiepagina, dat bestaat gewoonweg niet, want de Walk4Brains is een benefiettocht, dat wil zeggen, we willen allemaal ontzettend graag dat er meer geld komt voor hersentumoronderzoek.

Kilometers

Aan het einde van de dag zouden we graag de hoeveelheid kilometers willen ontvangen welke jullie hebben gewandeld als groep. Wij zullen deze dan aanbieden aan de Internationale Alliance voor Hersentumorstichtingen  (the IBTA) ten behoeve van het totaal wat we wereldwijd met elkaar wandelen om verschil te maken voor onze dierbaren. 

Als je meer wilt weten over hersentumoren, kijk dan op https://hersentumoren.info

Wil je meer weten over de onderzoeken die wij steunen, kijk dan op www.STOPhersentumoren.nl Doe ook mee met deze mooie actie voor de kankerbestrijding !