Over ons

 Alles begint en eindigt met onze hersenen. Elke gedachte, elk idee. Elke beweging, elk gevoel.15833 1423758767 image

Onze hersenen maken dat we het het beleven en het kunnen. Dat we in staat zijn tot kleine en grootse dingen. Bewust en onbewust.

Diezelfde hersenen maken ons kwetsbaar; de kleinste afwijking kan letterlijk levensbedreigend zijn. Kun je nagaan hoe verwoestend een hersentumor is. Een indringer die zich nestelt op de meest cruciale plek in ons lichaam.

Bij de diagnose van een kwaadaardige hersentumor komt de harde werkelijkheid in beeld dat het voor velen niet goed afloopt. Iedere dag sterven er 4 mensen aan hersenkanker.

Waarom? Hoe ga je hiermee om ? Hoe ga je verder ? Wat zijn de kansen ? Wat wordt er gedaan om deze kansen te verhogen ? Hoe kunnen we het vertragen ? Wat kunnen wij daaraan doen ? Zo veel vragen ... vragen waar vaak geen antwoord op is.

Maar één ding kunnen we wel en dat is ons inzetten om de overlevingskansen te vergroten en om de kanker te vertragen en liever nog uit te roeien. Het is toch onverteerbaar dat er maar 0,3% kans op overleven is ?

Tijd voor actie!

Stichting STOP Hersentumoren zet zich met hart en ziel in om meer onderzoek naar deze vreselijke "kankerkiller" mogelijk te maken.

Ook mensen met hersenkanker verdienen hoop, een kans op overleven ... een kans op genezing!

G€€F VOOR GENEZING VAN HERSENKANKER EN DOE MET ONS MEE !!!  

Heeft u nog vragen, aarzel niet en neem contact met ons op via

 Doe ook mee met deze mooie actie voor de kankerbestrijding !