Stepteam IJsselstein
Teams Open 3 Deelnemers

Over de groep

Samen verschil maken

Kanker is één van de grootste doodsoorzaken in Nederland. Patiënten zitten nu nog vaak onnodig lang in onzekerheid. Meer onderzoek is nodig om betere behandelingen mogelijk te maken. Om hogere genezingspercentages te creëren. Wetenschappelijk onderzoek wordt voor een groot gedeelte bekostigd uit donaties. Daarom is Stichting STOPhersentumoren.nl opgericht; We willen de best mogelijk zorg voor kankerpatiënten.

Onze missie:

Wij willen niet omgaan met kanker, wij willen genezing!

Stichting STOPhersentumoren.nl zet zich in voor hersenkanker. Onderstaand 9 jarig meisje, dochter van een patiënt, legt uit waarom; (klik op het plaatje)

ReclametekstOns statement:

"Het mag niet meer voorkomen dat bij het woord hersenkanker onherroepelijk het woord doodvonnis aan elkaar verbonden wordt."

Het donatieconcept van BergenTocht.nl.nl is uniek in zijn soort, want via de donatie knoppen op onze website gaan de donaties rechtstreeks en dus voor 100% naar de rekening van de kankerbestrijdingsstichting.

Donaties

Datum Deelnemer Naamsvermelding donateur
Actie totaal: € 600,-


Recente donateurs
W v D€ 10,-
Donatie verkregen van een ex colega uit IJsselstein en bedankt
Herman en Petra Campm...€ 25,-
Super van je, achternichtje! Succes??
Stepteam Doesburg€ 20,-
Heel veel suc6! En goed initiatief!
William Whien€ 10,-
Vorig jaar hebben we samen de bergentocht gelopen/gestapt. Bedankt voor je gezelschap en hulp. Dit jaar krijg jij van mij de financiële steun. Zet em op Wim !
Partytentenverhuur-IJs...€ 100,-
Doe ook mee met deze mooie actie voor de kankerbestrijding !